Links

Links

True Lawyers Law & Mediation maakt onderdeel uit van een veld met belangrijke spelers. Hieronder vindt u een aantal organisaties waarbij True Lawyers is aangesloten of waarmee onze praktijk regelmatig te maken heeft.

Curaçaose Orde van Advocaten

De thuispagina van de Curaçaose Orde van Advocaten bevat veel informatie over de advocatuur op Curaçao en relevante regelgeving.

Gemeenschappelijk Hof van Justitie

Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba verzorgt de rechtspraak in eerste aanleg en in hoger beroep op de eilanden.

De Mediatorsfederatie Nederland

Op deze pagina van de Mediatorsfederatie Nederland vindt u informatie over mediation en de bij deze federatie geregistreerde mediators.

Rechtspraak.nl

Deze overzichtspagina van Rechtspraak.nl bevat veel informatie over rechterlijke instanties, reglementen en rechtspraak in Nederland.

De Antilliaanse Juristen Vereniging

De Antilliaanse Juristen Vereniging organiseert geregeld lezingen, symposia en andere activiteiten over levendige juridische actualiteiten.

Dutch Caribbean Legal Portal.

Actueel nieuws en algemene informatie over het rechtssysteem en de rechtsbeoefenaren in het Caribische deel van het Koninkrijk wordt samengebundeld op de website van Dutch Caribbean Legal Portal.