Links

Links

Hieronder treft u een kleine greep uit de organisaties waarbij True Lawyers is aangesloten of waarmee onze rechtspraktijk regelmatig te maken heeft.

Curaçaose Orde van Advocaten

De thuispagina van de Curaçaose Orde van Advocaten bevat veel informatie over de advocatuur op Curaçao en relevante regelgeving.

Gemeenschappelijk Hof van Justitie

Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba verzorgt de rechtspraak in eerste aanleg en in hoger beroep op de eilanden.

Bureau Intellectuele Eigendom CUR

Het Bureau Intellectuele Eigendom van Curaçao helpt de intellectuele eigendom beschermen om evenwicht te scheppen tussen de belangen van makers/innovators en het algemeen belang.

Rechtspraak.nl

Deze overzichtspagina van Rechtspraak.nl bevat veel informatie over rechterlijke instanties, reglementen en rechtspraak in Nederland.

De Antilliaanse Juristen Vereniging

De Antilliaanse Juristen Vereniging organiseert lezingen, symposia en andere activiteiten over juridische actualiteiten.

Dutch Caribbean Legal Portal.

Actueel nieuws en algemene informatie over het rechtssysteem en de rechtsbeoefenaren in het Caribische deel van het Koninkrijk.