Rechtsgebieden

RECHTSGEBIEDEN

Incasso

U werkt hard voor uw verdiende geld. Hoe vervelend is het dan als uw zakenrelatie uw rekeningen niet of niet tijdig betaalt?

Met onze jarenlange ervaring in de incassopraktijk, waarbij uitstaande vorderingen van onze cliënten zowel via het gerecht, als buiten de rechter om worden geïnd, is True Lawyers Law & Mediation u graag van dienst.

Vanuit onze expertise kunnen wij voor u in kaart brengen op welke wijze u uw vordering het beste kunt incasseren. Soms werkt een milde aanpak en soms hebben meer agressieve incassomethoden een beter effect. Wij hebben nauwe samenwerkingsbanden met deurwaarderskantoren, zijn uitgerust met accurate renteberekeningsprogramma’s en beschikken over ruime kennis van het beslag- en executierecht. Indien mogelijk wordt in onze incassodossiers gewerkt vanuit het “No cure no pay-principe”, tegenwoordig ook bekend als “No win, no fee”.

Daarnaast adviseren wij u graag over het verbeteren van uw incassobeleid en kunnen wij u van dienst zijn bij het treffen van preventieve maatregelen. Zo behoudt u de nauwe relatie met uw klant, beschermt u de continuïteit van uw bedrijf en houdt u de liquiditeit van uw bedrijf op peil.